E çudisthme, ky peshk ka dhëmbët e njeriut

Një nënë duke ecur përgjatë plazhit me djalin e saj të vogël, ishte tronditur pasi gjeti një peshk me dhëmbë njeriu.

Maleah Burroës, 31 vjeçare, hasi në peshkun e çuditshëm në brigjet e ishullit St.Simons në Gjeorgji.

“Unë fillimisht mendova se ishte një peshk i thjeshtë, por më pas e pashë nga afër. Ia pashë dhëmbët dhe u trondita sepse kurrë nuk kisha parë një gjë të tillë”, tha jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *